Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kynttilän tuoksua, rukousta, laulua, raamatunkertomuksia, leikkiä ja puuhaa, esim. askartelua. Lapsi saa ihmetellä ja hiljentyä omalla tavallaan - kokea Pyhää yhdessä toisten lasten ja turvallisen aikuisen kanssa.

Pyhäkouluun ovat kaiken ikäiset lapset tervetulleita, alle 4-vuotias voi osallistua pyhäkouluun yhdessä oman aikuisen, vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa.
Pyhäkoulutyön tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulu opettaa lasta tuntemaan sen kristillisen uskon, jonka piiriin hänet on kasteessa otettu. Pyhäkouluissa kerrotaan raamatun kertomuksia lapsille sopivin tavoin. Jokaiselle lapselle on paikka pyhäkoulussa.
Pyhäkoulu kestää tunnin ja on maksuton. Siihen ei myöskään tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Varhaisnuorten kerho (Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille)

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!