Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kynttilän tuoksua, rukousta, laulua, raamatunkertomuksia, leikkiä ja puuhaa, esim. askartelua. Lapsi saa ihmetellä ja hiljentyä omalla tavallaan - kokea Pyhää yhdessä toisten lasten ja turvallisen aikuisen kanssa.

Pyhäkouluun ovat kaiken ikäiset lapset tervetulleita, alle 4-vuotias voi osallistua pyhäkouluun yhdessä oman aikuisen, vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa.
Pyhäkoulutyön tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulu opettaa lasta tuntemaan sen kristillisen uskon, jonka piiriin hänet on kasteessa otettu. Pyhäkouluissa kerrotaan raamatun kertomuksia lapsille sopivin tavoin. Jokaiselle lapselle on paikka pyhäkoulussa.
Pyhäkoulu kestää tunnin ja on maksuton. Siihen ei myöskään tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho