Isien ja lasten metsäkerho

Massilla

Metsäkerho kokoontuu klo 10 Massin parkkipaikalla.
Makkaraa ja vaahtokarkkeja tai omat retkieväät mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvin ja mehun.

Susanna Eerola 044 7350 633

Kirkkotuvan avoin

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Kirkkotuvan avoin