Arkikahvila

Avoin iltakahvila perheille Friitalan seurakuntakodissa.

Tervetuloa rupattelemaan ja oleskelemaan yhdessä perheen kanssa. Illan aikana tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Ota omat eväät mukaan! Pieni hiljentymishetki ja rentoa oleskelua.
Illassa mukana lastenohjaajat Susanna Eerola ja Heli Kalliomäki

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Varhaisnuorten kerho (Tyttökerho)

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.