Harjunpään avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Harjunpään avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (pariton viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.
Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla.
Kerhossa on tarjolla kahvia, mehua ja leipää, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.
Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Friitalan avoin päiväkerho

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.

Hoitajakerho

Perhepäivähoitajien ja lasten yhteinen kerho.