Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.
Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla
Kerhossa on tarjolla kahvia, mehua ja leipää, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.
Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Silokallio, Kullaa

Avoin saunailta Silokalliolla

Kaikille avoin saunailta Kullaan Silokalliolla. Luvassa saunomista, uimista, makkaranpaistoa, kahvittelua ja muuta pientä ohjelmaa. Ilta päättyy ehtoollishartauteen Silokallion kauniissa kappelissa. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 23.5 mennessä. Kerrothan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.