Sanajumalanpalvelus, luomakunnan sunnuntain vietto

Ulvilan kirkko

Luomakunnan sunnuntain jumalanpalvelus ja retkipäivä
"Kiitos Suomen luonnosta"

Saarnaaja: Vuori Olli-Matti
Liturgi: Humpas-Toivanen Eija
Kanttori: Takala Lea
Avustajat: Laine Pirjo

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkon puistossa piknik-tarjoilu ja retki Saaren luontopolulle (n. 5 km) ihmettelemään lähiluonnon kauneutta. Kiitoksen, toivon ja vastuun luontopäivä on Ulvilan ympäristöseuran ja seurakunnan yhdessä toteuttama ja kaikille avoin. Ulkoiluvaatteet ylle ja tervetuloa!

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Lähteellä-ilta

Tervetuloa viettämään iltaa nuorekkaassa seurassa. Teekupposen äärellä tutustumme Raamattuun ja laulamme. Lastenhoito järjestetty. Lisätietoja maria.tiusanen@iki.fi.