Sanajumalanpalvelus, luomakunnan sunnuntain vietto

Ulvilan kirkko

Luomakunnan sunnuntain jumalanpalvelus ja retkipäivä
"Kiitos Suomen luonnosta"

Saarnaaja: Vuori Olli-Matti
Liturgi: Humpas-Toivanen Eija
Kanttori: Takala Lea
Avustajat: Laine Pirjo

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkon puistossa piknik-tarjoilu ja retki Saaren luontopolulle (n. 5 km) ihmettelemään lähiluonnon kauneutta. Kiitoksen, toivon ja vastuun luontopäivä on Ulvilan ympäristöseuran ja seurakunnan yhdessä toteuttama ja kaikille avoin. Ulkoiluvaatteet ylle ja tervetuloa!

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Harjunpään avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (pariton viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.

Ulvilan kirkko

Tervetuloa messuun!