Isien ja lasten metsäkerho

Liikistössä

Metsäkerho kokoontuu Ulvilan Liikistössä (Ravanintie, 28450 Vanha-Ulvila) klo 10.
Liikistössä ei ole mahdollisuutta laittaa nuotiota, joten omat retkieväät mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvin ja mehun.

Susanna Eerola, Tiina Saine

Avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.

Avoin päiväkerho