Isien ja lasten metsäkerho

Liikistössä

Metsäkerho kokoontuu Ulvilan Liikistössä (Ravanintie, 28450 Vanha-Ulvila) klo 10.
Liikistössä ei ole mahdollisuutta laittaa nuotiota, joten omat retkieväät mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvin ja mehun.

Susanna Eerola, Tiina Saine

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Harjunpään avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (pariton viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.

Friitalan avoin päiväkerho

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.