Avoin kesäkerho

Kirkkotuvan leikkipiha

Avoin kesäkerho Kirkkotuvan leikkipihassa. Pientä puuhaa ja iloista yhdessäoloa. Kahvia, mehua ja pullaa.

Avoinkesäkerho kokoontuu pääsääntöisesti ulkona, sadepäivinä sisällä.

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Harjunpään avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (pariton viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.

Friitalan avoin päiväkerho

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.