Lukupiiri

Kirkkoherranvirasto

Kaikille avoin lukupiiri. Lue Inka Nousiaiselta Kirkkaat päivä ja ilta, sekä Yökirja

Noin kerran kuukaudessa kokoontuva lukupiiri, jossa kahvikupin äärellä keskustellaan yhteisesti valitusta kirjasta, sekä jaetaan lukukokemuksia ja puhutaan kaikesta kirjallisuuteen liittyvästä, lukuhaasteista, kirjablogeista ym.
Ohjaajana diakoni Tea Jokiranta.

Sanan ja rukouksen ilta

Illoissa kokoonnutaan yhteen musiikin, sanan ja rukouksen ääreen levähtämään ja virkistymään. Vappusimaa ja munkkeja myynnissä nimikkolähettiemme Hukarien hyväksi!

Lauttaranta 7

Santra

Santrassa runorinki, ota mukaan runoja!

Silokallio, Kullaa

Avoin saunailta Silokalliolla

Kaikille avoin saunailta Kullaan Silokalliolla. Luvassa saunomista, uimista, makkaranpaistoa, kahvittelua ja muuta pientä ohjelmaa. Ilta päättyy ehtoollishartauteen Silokallion kauniissa kappelissa. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 23.5 mennessä. Kerrothan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.