Päiväkerhon 50-vuotisjuhla

Päiväkerhon 50-vuotisjuhla

Ulvilan kirkolla

Juhla alkaa Ulvilan kirkossa klo 13 päiväkerhon ja lapsikuoron kevätkonsertilla ja jatkuu Kirkkotuvan pihalla. Esiintyjinä Pressan Katti ja Ilmapallo- taikuri. Pomppulinna ja muuta kivaa. Myynnissä makkaraa, kahvia ja lettuja!

Tervetuloa viettämään iloista iltapäivää kirkolle. Tapahtuma on maksuton, vapaaehtoinen makkara- ja kahvimaksu lapsityön kummilapselle Meheretille. Lettujen myynnistä saadut tuotot lähetystyön hyväksi.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Varhaisnuorten kerho (Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille)

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!