Päiväkerhon 50-vuotisjuhla

Päiväkerhon 50-vuotisjuhla

Ulvilan kirkolla

Juhla alkaa Ulvilan kirkossa klo 13 päiväkerhon ja lapsikuoron kevätkonsertilla ja jatkuu Kirkkotuvan pihalla. Esiintyjinä Pressan Katti ja Ilmapallo- taikuri. Pomppulinna ja muuta kivaa. Myynnissä makkaraa, kahvia ja lettuja!

Tervetuloa viettämään iloista iltapäivää kirkolle. Tapahtuma on maksuton, vapaaehtoinen makkara- ja kahvimaksu lapsityön kummilapselle Meheretille. Lettujen myynnistä saadut tuotot lähetystyön hyväksi.

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Harjunpään avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (pariton viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.

Friitalan avoin päiväkerho

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.