Vauvakamari

Mukulatori

Ensiäitien vertaistukiryhmä.

Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen noin alle 6 kk vauvan kanssa kotona oleville äideille.

Mukulatorilla (Mukulamäentie 1, sisäänkäynti sisäpihalta aitauksen sisältä)

Yhteinen hetki koostuu leppoisasta yhdessäolosta,
välillä perheiden parissa toimivien eri toimijoiden terveisistä,
lyhyistä tuokioista ja kahvi/tee kupposen äärellä käydyistä keskusteluista.

Ennen kaikkea ryhmän tarkoitus on toimia vertaistukena samassa elämäntilanteessa olevien kesken.

Seurakunta tarjoaa kahvin ja teen, jokainen saa ottaa omat eväät mukaan.

Ryhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä

Sanna Pihkoluoma

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.