Nuortenilta

Mukulatori

Hartautta, viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa, kahvittelua ja vapaata oleilua nuorille 14-vuotiaasta ylöspäin.

Nuortenilta on kaikille avoin tilaisuus, suunnattu nuorille kasiluokkalaisista eteenpäin. Illankulku on pääpiirteittäin samankaltainen joka torstai. 18.30 pidetään hartaus, usein nuorten toteuttamana. Ohjelmaosuus voi olla vakavampaa pohdintaa taikka pöljäilyä. Loppuilta vietetään rupatellen ja pelaillen. Kahvia, teetä ja mehua on tarjolla vaihtelevin kastamisin.

Nepalin vammaisten lasten tukikerho

Kerhossa tuetaan Suomen Lähetysseuran työtä Nepalin vammaisten lasten hyväksi yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa.

Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.