Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.

Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.

Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla
.
Kerhossa on kahvia, mehua ja leipä tarjoilu, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.

Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varhaisnuorten kerho (Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille)

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.