Pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat kaiken ikäiset lapset tervetulleita. Alle 4-vuotias voi osallistua yhdessä oman aikuisen; vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa.

Pyhäkoulutyön tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulu opettaa lasta tuntemaan sen kristillisen uskon, jonka piiriin hänet on kasteessa otettu.

Ulvilan kirkko

Enkelikirkko

MLL Ulvilan yhdistyksen tunnelmallinen Enkelikirkko viattomien lasten päivänä Ulvilan kirkossa.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.