Pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat kaiken ikäiset lapset tervetulleita. Alle 4-vuotias voi osallistua yhdessä oman aikuisen; vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa.

Pyhäkoulutyön tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulu opettaa lasta tuntemaan sen kristillisen uskon, jonka piiriin hänet on kasteessa otettu.

Varhaisnuorten kerho (Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille)

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.