Hääjärjestelyissä kannattaa lähteä liikkeelle ottamalla yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Puhelin 02-5350 600

Kirkkoherranvirastosta voit varata vihkipapin sekä kirkon. Vihkiminen voidaan suorittaa myös juhlapaikalla, kotona tai ulkona.

Pappi haluaa tavata vihkiparin ennen vihkimistä. Toimituskeskustelun tarkoituksena on tutustua, puhua avioliiton merkityksestä ja parin yhteisestä elämästä sekä sopia toimitukseen liittyvistä käytännön asioista. Yhdessä voidaan sopia myös vihkiharjoituksesta, johon voivat vihkiparin lisäksi osallistua mahdolliset avustajat, kuten kaaso, bestman, morsiusneidot sekä sulhaspojat.

Avioliiton esteiden tutkinta tulee suorittaa hyvissä ajoin ennen vihkimistä. Sekin hoituu kätevästi kirkkoherranvirastossa.