Ota yhteyttä kun kaipaat apua ja tukea.

Oli mieltä painava asia millainen tahansa, älä arkaile vaan ota yhteyttä.
Voit sopia ja varata ajan seurakuntamme diakoniatyöntekijöiltä.

Tea Jokiranta          Nurmenniemi Taneli
044 735 0624                             044 735 0625

Friitalan alue

Vanhankylän alue

Paula Yli-Hukkala

Kullaan, Kaasmarkun ja Harjunpään alueet

Pappien yhteystiedot löydät täältä

Jos kaipaat sielunhoidollista keskustelua voit diakoniatyöntekijöiden lisäksi olla yhteydessä seurakuntamme pappeihin. Molempia sitoo vaitiolovelvollisuus ja keskustelut ovat luottamuksellisia.

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen.

Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät, lastenohjaajat ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös Palveleva puhelin ja netti ovat käytettävissäsi.

Tilaisuudessa voi olla mukana myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

Kotikäynnit

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynnille voi pyytää pappia, diakoniantyöntekijää tai muuta seurakunnan työntekijää tai Kotikäynneillä kohdataan erityisesti ihmisiä, jotka eivät itse pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin.

Yhdessä ollessa voidaan esimerkiksi lukea lehtiä, hengellistä kirjallisuutta tai surffata vaikkapa netissä. Laulaminen, keskustelu ja rukous voivat myös kuulua tapaamisen antiin - valmista kaavaa ei ole.